Products
Bria

Sisteme ngrohje dhe ftohje nen dysheme.

Eshte një  sistem që realizohet nëpërmjet qarkullimit të ujit nëpër tubat multistrato ose PEX që janë shtruar nën dysheme në formën e serpentinës. Ky sistem realizon një ngrohje shumë komode për organizmin e njeriut (duke filluar ngrohja nga këmbët) dhe një efikasitet më të madh të shfrytëzimit të energjisë termike.

Comisa Saicom


Mobility Solutions

Ngrohje me radiatore dhe fan coil

Radiatorë  alumini dhe çeliku, fan coil dhe te gjithë aksesorët e tyre të nevojshëm.

Ragall Ferroli Saturn


CounterPath SDKs

Kaldaja, oxhaqe, soba dhe panele diellore.

Kaldaja me gaz, gazoil, dru, pellet të fuqive të ndryshme. Oxhaqe dhe soba me dru ose pellet të fuqive dhe dizenjove të ndryshme. Panele diellore me performance te lartë. Të gjitha këto që ju të zgjidhni burimin e energjisë (ose kombinimin e tyre)  më të përshtatshëm për ju.

MCZ Immergas Ariston Silmet


 


Sinani Hidro-Sanitare

Adresa:Autostrada DR-TR Km 6
Mob. 068 20 70 851
Tel/fax 048 303 800
E-mail : info@sinani.al
per me shume


Sinani Hidro-Sanitare

Adresa:Qender Sukth /Durres
Besnik Sinani
Manaxher i pergjjithshem
Cel : 068 20 70 854
Tel /fax : 048 30 2005
E-mail : sales@sinani.al

per me shume